19. 12. 2011

Předvánoční volání o pomoc

Milí Buranpřátelé,
i když jsme nikdy neměli rádi neustálé stížnosti (byť mnohdy oprávněné) na nedostatek peněz v kultuře, najmě v tzv. nezávislé, pokorně přiznáváme, že jsme finančně zcela na dně. (Dokonce i něco pod dnem, ten zhruba dvousettisícový rozdíl mezi dnem a našim současným stavem kryjeme ze soukromých peněz členů souboru.) Dlužno dodat, že si i tak žijeme na hodně nízké noze (kupříkladu sakumprásk výroba naší poslední inscenace Amazonie vyšla na 80 368 korun včetně premiérového rautu:-) a třebas za rok 2010 jsme měli zcela unikátní soběstačnost ve výši 69 procent (za rok 2011 to bude asi dost podobné a vyšší už asi není v našich silách).
Dovolujeme si proto poprosit své přátele a příznivce – vyhlašujeme lov na velké i malé mecenáše. Budete-li ochotni nás finančně podpořit (i malou sumou) nebo víte-li o někom, kdo by byl ochoten (i velkou sumou), máte naši nehynoucí vděčnost. Číslo našeho účtu je 2610260001/5500, máme veřejně transparentní účet pro případné nahlédnutí do našeho hospodaření. Tradiční náležitosti jako potvrzení o daru pro potřeby daňového přiznání, (ne)zveřejnění vašeho jména na našich stránkách a propagačních materiálech dle vašeho přání  či volné vstupenky a permanentky na oplátku jsou samozřejmostí. Co se týče větších mecenášů, jsou protislužby věcí individuální dohody – stačí napsat řediteli na zetel@buranteatr.cz.
A co se týče načasování – ano, mohl by to od vás být pro nás hezký vánoční dárek. Na oplátku pokorně slibujeme, že se ani příští rok flákat nebudeme.
S pokorou a přáním všeho dobrého
Vaši zchudlí Buránci

0 komentářů:

Okomentovat

About Me

Moje fotka
Jan Šotkovský
Jan Šotkovský (30) - narozen v Havířově, absolvent dramaturgie na JAMU, pedagog muzikálového herectví a autor čerstvě dopsané disertace tamtéž. Dramaturg BURANTEATRu a Městského divadla Brno, manžel, příležitostný kuchař, disko- a vinylofil, estét. Má rád divadlo. Vážně.
Zobrazit celý můj profil

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.